Vücuttaki Tüm KemikLeri 3 BoyutLu İnceLe [BoneLab v1.0.2.46]
Tıbbi görüntüleme sistemleri, bilgisayar grafiklerinin en üst düzey örneklerinin kullanıldığı bir alan. Amatörlerin bu çok pahalı sistemleri kurcalama şansları yok, ama ev bilgisayarınızda insan bedenini ve kemik sistemini tüm detaylarıyla, Google Earth benzeri bir arayüz kullanarak incelemek isterseniz, ücretsiz sunulan BoneLab uygulaması ilginizi çekebilir. Next Dimension Imaging firması tarafından hazırlanan ve sunulan uygulama, öğrenci, öğretmen ve hastaları hedefliyor. Uygulamada, insan bedenindeki 275 kemik, şu anda sahip olunan en ince detay düzeyiyle 3 boyutlu olarak modellenmiş. Tüm kemiklerin Latince ve İngilizce isimleri belirtilmiş, ayrıca kullanıcı istediği görüntü üzerine notlar alabiliyor.
YASAL UYARI! Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalar tamamen tanıtım amaçlıdır. Her yapımcı firma tarafından tescil ettirilmiştir. Bu dosyalar, size tanıtım amaçlı sunulmaktadır ve bilgisayarınızda 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Filmler tanıtım amaçlı olduğundan yapımcı veya ona bağlı yayıncı şirketinin mail atması halinde, isteği üzerine film dosyaları kaldırılır ve hak talep edilemez. Bu kuralı ihlal eden internet kullanıcıları bu siteyi kullanamaz. Kullanmalarından dolayı doğacak tüm sorunlardan ve kanun ihlallerinden TurkTown.com sorumlu tutulamaz. Lütfen bu materyallerin lisanslarını ve albümlerini satın alın ve yasal çerçeve içerisinde kullanmaya özen gösteriniz.
Sitemizin günlük tekil hit sayısını burdan takip edebilirsiniz.